Raise Community site problems here

Yesterday, I and one or two other members had a problem with Windows 10 Edge browser where the "Use rich formatting" button would not work on this site;      today the problem seems to have been resolved as I was able to upload a test image, however,  on some browsers, like Safari, other's are still having problems.      It would be helpful if either this thread or a new dedicated Tech's thread for any site problems/issues could be made into a sticky so it stays at the top.   That way forum members can find it easily and add any technical issues they are having on this community.    Thank you in advance.

Will start off with Bob's post from this morning:

Quote:       Yes the site has plunged downhill again. Rich Formatting button is not working on Safari either, though instead of the old error page message I get a "That was unexpected page" telling me the problem has been logged and reported. It remains to be seen whether anything happens. Personally I would start a new thread about the issue, but believe it or not I can't actually start any New Threads.

So I would be grateful if anyone using a different browser can start a new Thread on the Community Upgrade page and try and alert the powers that be. Even if it is a browser related issue, Safari is not exactly one of your rarely used browsers.

_________________________________________________________________________

Regards, Hazel 

"Each kindness shown to birds or men is sure to flutter back again" 

  • HAZY said:

    Yesterday, I and one or two other members had a problem with Windows 10 Edge browser where the "Use rich formatting" button would not work on this site;      today the problem seems to have been resolved as I was able to upload a test image, however,  on some browsers, like Safari, other's are still having problems.      It would be helpful if either this thread or a new dedicated Tech's thread for any site problems/issues could be made into a sticky so it stays at the top.   That way forum members can find it easily and add any technical issues they are having on this community.    Thank you in advance.

    Will start off with Bob's post from this morning:

    Quote:       Yes the site has plunged downhill again. Rich Formatting button is not working on Safari either, though instead of the old error page message I get a "That was unexpected page" telling me the problem has been logged and reported. It remains to be seen whether anything happens. Personally I would start a new thread about the issue, but believe it or not I can't actually start any New Threads.

    So I would be grateful if anyone using a different browser can start a new Thread on the Community Upgrade page and try and alert the powers that be. Even if it is a browser related issue, Safari is not exactly one of your rarely used browsers.

    Just testing to see what works!

    Rich Formatting with quote and edit all seems to be working for me, using Puffin.

    Beauty is in the eye of the beholder.

  • In reply to Catlady:

    Lynn L said:

    Just testing to see what works!

    Rich Formatting with quote and edit all seems to be working for me, using Puffin.

    Switched over to To Safari now, and all seems to be working okay as well.

    Edit, apart from when a quote of mine is used and it reads "Lynn L" says, who is she!!! 

    Beauty is in the eye of the beholder.

  • Thanks for that, I still can't use rich formatting or raise a new thread - which essentially means I can't add any pictures anywhere.

    ----------

    Cheers,

    Bob

    My Flickr: https://www.flickr.com/photos/bobs_retired_now/

  • Note: thanks for input folks. Although it's good to know what is working …….please only quote on here what is NOT working as any issues may not be spotted by Techs. (she lives in hope that techs are back from Cyberspace lol )

    _________________________________________________________________________

    Regards, Hazel 

    "Each kindness shown to birds or men is sure to flutter back again" 

  • My Community Home button (the RSPB logo at the top left of the page) is still disappearing. Clare is wondering if it is a deliberate policy to force us on to the main RSPB page, perhaps as part of the membership push.

    "Birds are, quite simply, little miracles - and as such they require care and consideration."

    Magnus Ullman

    My Flickr account is here


  • In reply to Limpy:

    Limpy said:
    My Community Home button (the RSPB logo at the top left of the page) is still disappearing. Clare is wondering if it is a deliberate policy to force us on to the main RSPB page, perhaps as part of the membership push.

    As a work around for that Limpy I've made sure the community tab is above where the logo should be.

    My Flickr photos

  • Rich format is not avalable on my iphone either - get the Page not found error. :(

    ----------

    Cheers,

    Bob

    My Flickr: https://www.flickr.com/photos/bobs_retired_now/

  • I know it's a daft question Bob but on your phone are you on wifi or mobile data?

    My Flickr photos

  • In reply to Limpy:

    Limpy said:
    My Community Home button (the RSPB logo at the top left of the page) is still disappearing. Clare is wondering if it is a deliberate policy to force us on to the main RSPB page, perhaps as part of the membership push.

    Acrtually got rich text to perform this time. :) :)

    The Community Home Button has been a long time issue and will never be fixed, going by past references to it. 

    ----------

    Cheers,

    Bob

    My Flickr: https://www.flickr.com/photos/bobs_retired_now/